Форум, базар и блог за феновете на BMW в България.

Тунинг за BMW 1-а серия

1-10

BMW 1-а серия е сред най-новите модели на световния пазар, но тунинг компаниите вече усилено разработват пакети за подобряване представянето му. Лидер засега е AC Schnitzer, което не е изненада с оглед на дългогодишните отношения между двете компании.



Пакетът включва елементи, които „освежават" дизайна на модела – доработена изпускателна система, допълнителни елементи на праговете, нов спойлер на петата врата, 19-инчови джанти и снижаване на окачването. Джантите са основният акцент – те могат да се поръчат в черно или сребристо-антрацитен цвят, а заедно с тях идват и нископрофилните гуми Michelin 225/35 R19.



За интериора са предвидени алуминиеви елементи, а снижаването на окачването е в два варианта – 25 или 35 мм, в зависимост от избрания комплект спортни пружини.



За да демонстрират новия си тунинг пакет от AC Schnitzer избраха топ варианта M135i xDrive, който е със задвижване 4х4. На по-следващ етап ще бъде представен и пакет, който да промени показателите на двигателя – 2-литровият бензинов турбо мотор сега осигурява 306 конски сили и 405 Нм.

Новото BMW M2 Coupe получава над 420 к.с.
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment