Форум, базар и блог за феновете на BMW в България.

BMW изкара голямата решетка на тестове

4-1

През 2020 година трябва да станем свидетели на представянето на новата 4-а серия Coupe на BMW, стига пандемията от коронавирус да не обърка и тези планове. Но интересното при този автомобил е, че той ще има много по-силно влияние върху феновете на марката, съизмеримо с това от отказването на компанията от задното предаване при 1-ата серия. Естествено, че става въпрос за голямата радиаторна решетка, който се оказа един от акцентите на изложението във Франкфурт миналата година, благодарение на Concept 4.



Снимките от тестовете на предсерийните прототипи потвърждават очакванията за нарастването на решетката, а тепърва предстои да видим дали промяната на размерите ще продължи да се харесва на клиентите на баварците. Защото информацията на компанията е такава от обратната връзка с клиентите на 7-ата серия – друг нишов, но важен модел.



Оформлението на цялата предница на бъдещата 4-а серия изглежда доста по-приемливо с добавянето на фарове с традиционните за BMW форми, а промените в задницата в сравнение с концепта от Франкфрт допълват приликите с елегантната 8-а серия Coupe.



Новата 4-а серия е базирана на 3-ата серия, което означава, че и тук се използва модулната архитектура на компанията CLAR, а гамата двигатели ще включва 4- и 6-цилиндрови агрегати – бензин и дизел, като топ версията ще е M440i.



С оглед на това, че през 2020 очакваме и новото М3, то малко след него би трябвало да се появи и следващото М4 Coupe, но най-вероятно през 2021. При него ще се използва новият 3-литров 6-цилиндров редови двигател S58 с две турбини, който ще задвижва четирите колела и ще работи с 8-степенен автоматик.

G-Power показа BMW M8 с 820 коня
Ще има BMW 7-а серия на ток
 

Comments

Already Registered? Login Here
No comments made yet. Be the first to submit a comment